Turbó Link szoftver

Megosztás

turbolink small

 

Egyre többen ismerik fel, hogy mekkora jelentősége van egy weboldal szempontjából a keresőoptimalizálásnak, és a keresőkben való jó helyezésnek. Semmilyen más hirdetés hatékonysága sem hasonlítható össze azzal, ha egy weboldal a keresők találati oldalán jó pozícióban van, mert így lehet a legegyszerűbben olyan látogatókat vonzani az oldalra, akiket pontosan az érdekel, amit Ön kínál nekik.

 

Ha rendelkezik egy, vagy több weboldallal, akkor annak címét megjelentetve különböző link katalógusokban, megtöbbszörözheti az oldala látogatottságát, nem utolsó sorban a kihelyezett linkek miatt jelentősen nőni fog az oldal értéke a keresőkben, és sokkal előrébb kerül a találati listán, aminek eredményeként ismét csak rengeteg potenciális látogatót, vásárlót, ügyfelet szerezhet a weboldalára.

Ha szeretne Ön is a fentihez hasonló látogató statisztikát, akkor ehhez a Turbó Link szoftverre lesz szüksége.

A Turbó Link program adatbázisában több mint 350 link katalógus címe szerepel, amit bármikor, egyszerűen bővíthet. A programban megnyitva ezeket az oldalakat, néhány kattintással beviheti az előre megadott adatokat, nevét, címét, link címét, szövegét, email címét, és minden szükséges információt. Így elkerülhetők az ismételt begépelések, és esetleges elgépelések.

 

Megosztás